Nollning

Nollningen på E-Sektionen

Nollningen på E-sektionen är till för att välkomna alla nya studenter till Lund, LTH och E-sektionen. Som Nolla kan man vara väldigt vilsen, man kan till exempel tappa bort sig i E-husets lokaler, glömma bort tiden, eller kanske till och med ta ett dopp i Sjön Sjøn. Det är just därför som det finns Phøs, Phaddrar och en hel sektion med ett hjärta av guld som är här för att vägleda dig under din första tid som student.

Vad är nollningen?

Nollningen är en blandning av lek, stoj, fest och plugg, vilket betyder att det finns något för alla. Vad som är säkert är att den kommer ge dig guldvärda minnen för livet. Första dagen på LTH delas du in i en phaddergrupp och kommer direkt att introduceras till både nyantagna och gamla studenter. Phaddrarna som har erfarenhet av livet på LTH kommer hjälpa och stötta dig och kommer kunna svara på alla möjliga sorters frågor. Phaddergruppen kommer vara en trygg punkt under hela nollningen, men med tiden kommer du självklart umgås andra på nollningen också!

Skillnad mot gymnasiet

Om du har hört skräckhistorier om olika gymnasienollningar är det viktigt att veta nollningen på LTH är till för dig och för att du ska känna trygg och välkommen. Nollningen är helt frivillig och den stora blandningen av aktiviteter gör att man kan delta i det som passar ens intressen. Det viktigaste är att ALLA som deltar ska känna att de blir en del av en sektionens gemenskap, känner sig trygga på LTH och skapar vänner för livet.

Kolla in nollningshemsidan!

nollning.esek.se